• cover

  Ένας γρίφος που περιστρέφεται γύρω απ’ την αλληγορία των πρωτόπλαστων, μια μοναχή, ένας νεκρός συγγραφέας, ένα χαμένο ημερολόγιο, ένας απαγορευμένος έρωτας κι ένα επτασφράγιστο μυστικό συνθέτουν την ιστορία ενός τραγικού άλματος στην άβυσσο. Το προπατορικό αμάρτημα έχει στήσει για μία ακόμη φορά τα πιόνια του, εξωθώντας τους πρωταγωνιστές σε μια βουτιά στη νύχτα της μόνωσης και του άπειρου χωρισμού.

 • cover

  "Νύχτες που τα βλέμματα θα ντύνει η μουσική.." Στιχάκια σε ελληνικά και αγγλικά - δεύτερη συλλογή. Verses in greek and in english - second collection.

 • cover

  "Μα ποιές μοίρες αποφάσισαν μόνες τους.. μόνο εκείνες που κρύβουν ένα όνειρο.. " Στιχάκια σε ελληνικά και αγγλικά/Verses in greek and in english

 • cover

  Το παραμύθι «Η παντοκρατορία του κορονοΪού» γράφτηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοΪού από το Μάρτιο ως το Μάιο του 2020. Τότε επιβλήθηκαν αυστηρά περιοριστικά μέτρα. Το μήνυμα που κυριαρχούσε παντού ήταν η φράση «Μένουμε σπίτι». Κοινός στόχος όλων ήταν η επιτυχής αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας.

 • cover

  Η παρούσα έκδοση φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν χρήσιμο οδηγό στο νεοσύστατο φορολογικό πεδίο της τεκμηρίωσης των ενδοομιλικών συναλλαγών, κατάλληλο για τους νέους επαγγελματίες του κλάδου, αποφοίτους και φοιτητές οικονομικών σχολών που επιθυμούν να ενισχύσουν αποτελεσματικά τις γνώσεις τους και να διευρύνουν τις ευκαιρίες απασχόλησης τους, λογιστές και στελέχη επιχειρήσεων που στα πλαίσια των καθηκόντων τους έρχονται σε επαφή με ζητήματα που σχετίζονται με το Transfer Pricing, επαγγελματίες του πεδίου που επιθυμούν το διάλογο και την πρόοδο του αντικειμένου της διαχείρισης των ενδοομιλικών συναλλαγών, ορκωτούς και φορολογικούς ελεγκτές.

 • cover

  Η εύθραυστη ισορροπία στην ψυχολογία της Άννας και μια σειρά από παρεξηγήσεις λόγω της δουλειάς του Αλέξη ,που είναι αστυνομικός, την κάνουν να χάσει τον εαυτό της ,ώσπου τελικά είναι ώρα οι σκιές να αρχίσουν να φεύγουν.

 • cover

  Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν τα πάντα, χωρίς όμως να πληρώσουν το αντίτιμο. Θέλουν να κλέψουν τα πάντα και αυτό κάποια στιγμή τιμωρείται.

 • cover

  Η ποιητική συλλογή περιλαμβάνει ποιήματα φιλοσοφικά, κοινωνικά, πολιτικά, ιστορικά και ερωτικά άλλοτε με αισιόδοξο κι άλλοτε με απαισιόδοξο τόνο.

 • cover

  Ένα μυστικό θολό τοπίο, μια πρωινή δροσοσταλίδα σαν τον πρώτο καφέ της ημέρας να μου θυμίζει την πείνα μου για σένα. Πόσο ξεχωριστός είσαι, ένας άλικος έρωτας στον καμβά της μοναξιάς, εξάρτηση για μια απούσα πληγή. Ένα ταξίδι η ζωή κι εσύ το στήριγμα μου στη σιωπή, την ώρα που κρύβεται ο Θεός, ένας ανέραστος έρωτας φυλακτό για τη μούσα σου. Ο κύβος ερρίφθη κι εγώ δεν είμαι έτοιμη ακόμα, είμαι ένα βότσαλο στην άμμο, είμαι άνθη ρόδου που δεν πρόλαβαν να ζήσουν. Είμαι η αγάπη μέσα από τα μάτια δύο γυναικών, ο έρωτας στην αρχή του και στο τέλος του, είμαι όλα όσα έζησε η ψυχή μου.

 • cover

  Η ΠΡΟΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΨΕΜΑ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ