• cover

  Το βιβλίο αυτό δεν είναι παρά, μια απλή καταγραφή παραδοσιακών συνταγών των κατηγοριών εκείνων (Ντόπιοι, Πόντιοι, Σαρακατσάνοι, Θρακιώτες, Βλάχοι, Μικρασιάτες) που συνέθεταν και συνθέτουν τον πληθυσμό του Στρυμονικού Σερρών, της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της γενέτειράς μου....δεν είμαι μάγειρας και δεν έχω σπουδάσει την μαγειρική τέχνη, Το βιβλίο προέκυψε από την ενασχόλησή μου με την ιστορία και τις παραδόσεις της γενέτειράς μου και είναι αποτέλεσμα της συλλογής πληροφοριών για τις γαστρονομικές συνήθειες και παρασκευές φαγητών και εδεσμάτων.

 • cover

  Προχώρα πάντοτε μπροστά, με το βλέμμα στραμμένο μονάχα προς τα άστρα...

 • cover

  Τι νόημα θα είχε η κάθε μέρα σου αν δεν προσπαθούσε κάπου να φτάσεις; Τι νόημα θα είχε η κάθε στιγμή σου αν του ταξιδιού σου ο προορισμός δεν ήταν μαγικός;

 • cover

  Η Νατ είναι μόλις δεκαεννιά χρονών. Ζει στον Πειραιά της Αττικής, από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Η αγαπημένη της ασχολία είναι να ανεβαίνει στις ταράτσες των κτιρίων και να παρακολουθεί το ποτάμι του κόσμου από ψηλά. Έχει ένα μυστικό, όπως όλοι μας άλλωστε. Είναι succubus, δηλαδή δαίμονας που μπαινοβγαίνει μέσα από τα πέπλα του Ύπνου, βασανίζοντας με ερωτικά όνειρα τους άντρες της αρεσκείας της. Η καθημερινότητά της κυλά ομαλά, σύμφωνα με τις οδηγίες της αδελφότητας της Βελούδινης Νύχτας, της σέκτας των succubus που εδρεύουν στον Πειραιά. Μέχρι που εμφανίζεται ο Αλέξανδρος· ένας νεαρός, φιλήσυχος φοιτητής μουσικής, με τον οποίο η Νατ παρουσιάζει μια παράξενη εμμονή, η οποία θέτει σε κίνδυνο την θέση της στην αδελφότητα, αλλά και την ίδια της την ζωή.

 • cover

  2η ποιητική συλλογή με τίτλο "Σκοτεινός έρωτας". 11 ρομαντικά ποιήματα ( με την ευγενική συμμετοχή του Μαξίμου Βαροττι). "καλώς ήρθατε στον κόσμο των λέξεων και των συναισθήματων "

 • cover
 • cover

  Αν αφήσουμε τα παιδιά ελεύθερα . Αν ελεύθερα ζήσουμε τις ζωές μας . Αν η ζωή μας είναι μέσα στη φύση . Αν η φύση είναι ο οδηγός. Αν οδηγός μας είναι η αλληλεγγύη . Αν η αλληλεγγύη οδηγήσει στην αυτάρκεια. Αν η αυτάρκεια είναι ο σκοπός . Αν σκοπός μας είναι η συνύπαρξη . Αν η συνύπαρξη μας οδηγήσει στη συνεύρεση και τη συνομιλία . Αν συνομιλώντας αναδείξουμε το ένστικτο , τη δημιουργικότητα , τη φαντασία . Αν φανταστούμε ότι δε χρειαζόμαστε θεσμούς για να ζήσουμε . Αν οι θεσμοί (παιδεία , δικαιοσύνη ,κράτος , κ.α.) δε μας είναι πλέον χρήσιμοι . Αν χρειαστούμε την κοινοκτημοσύνη . Αν η κοινοκτημοσύνη μας οδηγήσει στην πολυκαλλιέργεια . Αν καλλιεργούμε για όλους . Αν όλοι μαζί δημιουργήσουμε νέες σχέσεις . Αν οι σχέσεις μας χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια . Αν ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ .

 • cover

  Στίχοι πολιτικής σάτιρας, από το 2015 τέλος μέχρι και το 2017, για βασικά γεγονότα που συνέβησαν αυτό το διάστημα, στη χώρα μας κυρίως, για να γελάσετε και να μας... κλάψετε.

 • cover

  Βιβλίον εκδοθέν εν έτει 2012 Περιέχει διηγήσεις ιστοριών που αφορούσιν το χωρίον της Χλώρακας

 • cover

  ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ Μέσα στις στάχτες του εμφυλίου, η πείνα, ο τρόμος και η απόγνωση, ενώνουν τις ζωές της Ανθούλας και του Βασίλη. Τα αιφνίδια γεγονότα που ακολουθούν, τους αναγκάζουν να πάρουν διαφορετικές πορείες ζωής. Η γνωριμία της Ανθούλας με την Λια και οι δραματικές όσο και ραγδαίες εξελίξεις που μεσολαβούν, εδραιώνουν μια ισχυρή φιλία που θα διακοπεί βίαια. Ο γάμος της με τον Γεράσιμο θα σηματοδοτήσει τη χρυσή εποχή της καταξίωσης της. Ωστόσο, το μοιραίο συναπάντημα με το Βασίλη, θα είναι η απαρχή ενός παθιασμένου έρωτα, τόσο θυελλώδους όσο και η εκδίκηση που έρχεται για να γεννήσει αναπόφευκτα ερωτήματα… Η απρόσμενη συνάντηση της με την Λια, θα φέρει μια αναπάντεχη αποκάλυψη.. Το παρελθόν, το παρόν αλλά οι άνθρωποι της ζωής της, συμπλέκονται μοιραία για της δώσουν ένα μεγάλο μάθημα, και να της διδάξουν μια μεγάλη αλήθεια…Τα χρόνια αυτά θα αναμετρηθεί με την ταπείνωση, το πόνο, τον έρωτα και τη φιλία, τις αυταπάτες και τα βαθιά απωθημένα της. Ώσπου, κάποτε θα έρθει η ώρα να αναμετρηθεί με την αγάπη, και τότε, θα είναι μόνο εκείνη που θα πει την τελευταία λέξη...