Υπηρεσίες που παρέχει το easywriter.gr

Το easywriter.gr σας παρέχει μια σειρά υπηρεσιών για να βελτιώσετε και να ολοκληρώσετε το έργο σας, πριν τη δημοσίευσή του, ώστε να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα εμπορικό βιβλίο που βρίσκεται ήδη στις βιτρίνες των βιβλιοπωλείων.

Καθώς, λοιπόν, ανεβάζετε το έργο σας, μέσω του οδηγού δημοσίευσης του easywriter.gr, μπορείτε να επιλέξετε προαιρετικά τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν: (α) δημιουργία εξωφύλλου, (β) σελιδοποίηση και (γ) επιμέλεια κειμένου. Οι υπηρεσίες αυτές είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς αποτελούν το πρώτο θεμελιώδες βήμα που πρέπει να γίνει στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης διαδικασίας προώθησης ενός βιβλίου (εάν σας ενδιαφέρει σοβαρά η προώθηση του βιβλίου σας, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας: εδώ). Τα στοχευμένα προωθητικά πακέτα, που επίσης παρέχει το easywriter.gr, έρχονται να συμπληρώσουν τις προηγούμενες υπηρεσίες και να προβάλλουν άμεσα το βιβλίο σας στο ευρύ αναγνωστικό κοινό.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δημοσίευσης του βιβλίου σας, το κόστος των επιλεγμένων υπηρεσιών θα υπολογίζεται αυτομάτως. Στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας θα έχετε τη δυνατότητα να το ελέγξετε πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε πληρωμή. Αφού, λοιπόν, επιλέξετε τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν και ολοκληρώσετε τη διαδικασία δημοσίευσης και πληρωμής, το easywriter.gr θα αναλάβει αμέσως την υλοποίησή τους. Έτσι, το έργο σας, αφού περάσει από τις υποδεδειγμένες βελτιώσεις, θα δημοσιευθεί ανανεωμένο και πιο ελκυστικό!

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες περιγράφονται αναλυτικά ακολούθως:

 

Δημιουργία εξωφύλλου

Ίσως ένα καλό βιβλίο δεν κρίνεται από το "περιτύλιγμα", ωστόσο το εξώφυλλό του είναι αυτό που θα τραβήξει πρώτα την προσοχή των αναγνωστών. Το easywriter.gr αναλαμβάνει να δημιουργήσει για λογαριασμό σας επαγγελματικά εξώφυλλα, που θα βελτιώσουν την εικόνα και κατά συνέπεια την προώθηση του βιβλίου σας. Κάθε εξώφυλλο που δημιουργούμε είναι μοναδικό. Ανάλογα με τις αισθητικές και οικονομικές σας απαιτήσεις μπορείτε να επιλέξετε:

- Το απλό εξώφυλλο: Η εισαγωγική επιλογή εξωφύλλου περιλαμβάνει τη χρήση έτοιμης stock εικόνας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και το ύφος του έργου, και την προσθήκη του τίτλου/ονόματος συγγραφέως. Δεν παρέχεται δυνατότητα παρέμβασης μετά την παράδοση. Μπορείτε να δείτε δείγματα απλού εξωφύλλου που έχουμε δημιουργήσει: εδώ.

- Το σύνθετο εξώφυλλο: Αποτελεί μια επαγγελματική πολυχρηστική λύση για το εξώφυλλό σας. Περιλαμβάνει τη σύνθεση εξωφύλλου με κολάζ, αλλά και μίνιμαλ πρωτότυπη καλλιτεχνική δημιουργία, εφόσον το επιθυμείτε. Παρέχεται η δυνατότητα στον δημιουργό λεπτομερούς περιγραφής του εξωφύλλου και ηπίων παρεμβάσεων μετά την παράδοσή του. Μπορείτε να δείτε δείγματα σύνθετου εξωφύλλου που έχουμε δημιουργήσει: εδώ.

- Το καλλιτεχνικό εξώφυλλο: Αποτελεί μια ξεχωριστή εκδοχή εξωφύλλου, για ξεχωριστά έργα και για τους συγγραφείς εκείνους που προσβλέπουν στην απόλυτη μοναδικότητα του εξωφύλλου τους μέσω μιας καλλιτεχνικής δημιουργίας φτιαγμένης ειδικά για το βιβλίο τους. Μέσω λεπτομερών οδηγιών και σε τακτική επικοινωνία με τη γραφίστα-δημιουργό, ο συγγραφέας λαμβάνει ένα έτοιμο προς εκτύπωση, μοναδικό εξώφυλλο εικαστικής αξίας. Μπορείτε να δείτε δείγματα καλλιτεχνικού εξωφύλλου που έχουμε δημιουργήσει: εδώ.

Το κόστος για τη δημιουργία εξωφύλλου είναι 55€ για το απλό εξώφυλλο, 165€ για το σύνθετο εξώφυλλο και 440€ για το καλλιτεχνικό εξώφυλλο.

 

Σελιδοποίηση

Από τις περίτεχνες κεφαλίδες και τα ελκυστικά αρχιγράμματα, μέχρι τους εντυπωσιακούς γραφικούς χαρακτήρες, η σελιδοποίηση είναι από μόνη της μια τέχνη που διέπει ολόκληρο το σώμα του βιβλίου και συντροφεύει τον αναγνώστη σελίδα-σελίδα. Το easywriter.gr αναλαμβάνει τη σελιδοποίηση και μορφοποίηση του βιβλίου σας, η οποία θα βελτιώσει εικαστικά ολόκληρο το εσωτερικό του τμήμα. Προσφέρουμε δύο επιλογές σελιδοποίησης:

- Η απλή σελιδοποίηση αποτελεί την πιο λιτή επιλογή για την "ταχτοποίηση" των γραπτών σας. Περιλαμβάνει προσθήκη αριθμών σελίδας/κεφαλαίων, κεφαλίδες και απλή μορφοποίηση κειμένου, ώστε να είναι πιο ευχάριστο στον ηλεκτρονικό αναγνώστη.

- Η σύνθετη σελιδοποίηση αποτελεί την πλέον επαγγελματική λύση για την ολοκληρωμένη σελιδοποίηση του έργου σας. Περιλαμβάνει προσθήκη αριθμών σελίδας/κεφαλαίων, κεφαλίδες, αρχιγράμματα, σελίδα "ταυτότητας", λεπτομερή μορφοποίηση κειμένου, καλλωπιστικές παρεμβάσεις και συνολική αναβάθμιση της αισθητικής του γραπτού σας, ώστε να μετατραπεί σε ένα αρχείο εφάμιλλο των best sellers της αγοράς, έτοιμο προς δημοσίευση, αλλά και εκτύπωση, εφόσον το επιθυμείτε.

Το κόστος για τη σελιδοποίηση εξαρτάται από το μέγεθος του κειμένου του βιβλίου σας και είναι 15€ + 0.05€ ανά 20 λέξεις για την απλή σελιδοποίηση και 20€ + 0.15€ ανά 20 λέξεις για τη σύνθετη σελιδοποίηση. Για βιβλία με ιδιαίτερες απαιτήσεις μορφοποίησης (χρήση εικόνων ή πινάκων, χρήση πολλαπλών γραμματοσειρών κλπ.) παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας, για να λάβετε ειδική προσφορά.

 

Επιμέλεια Κειμένου

Η επιμέλεια του κειμένου εξασφαλίζει τη γλωσσική και νοηματική συνέχεια, καθώς και την εξάλειψη απροσεξιών, ασαφειών και λαθών στο λόγο. Συνεπώς, διευκολύνει σημαντικά τους αναγνώστες, οι οποίοι, απερίσπαστοι από οποιοδήποτε λάθος, θα μπορούν να επικεντρωθούν στην ουσία του έργου. Το easywriter.gr αναλαμβάνει τη λογοτεχνική αναβάθμιση του βιβλίου σας, δημιουργώντας ένα συντακτικά και γραμματικά άρτιο κείμενο.

Το κόστος για την επιμέλεια εξαρτάται από το μέγεθος του κειμένου του βιβλίου σας και είναι 0.16€ ανά 20 λέξεις (0.008€ ανά λέξη!).

 

Προωθητικές Ενέργειες

Στον κόσμο των εκδόσεων, κανείς δεν αρνήθηκε την αξία μιας θερμής προώθησης, που είναι ικανή να αναδείξει ένα βιβλίο και να ανοίξει το δρόμο προς την αναγνώριση της αξίας του. Στο easywriter.gr, μπορείτε να δώσετε στο βιβλίο σας εκείνη την απαραίτητη ώθηση, ώστε να τραβήξει την προσοχή και τα 'κλικ' των υποψήφιων αναγνωστών. Συχνά η προώθηση και οι διαφημιστικές ενέργειες είναι εκείνες που κάνουν τη διαφορά μεταξύ ενός καλού και άγνωστου βιβλίου κι ενός καλού κι επιτυχημένου βιβλίου!

Η υπηρεσία προωθητικών ενεργειών διατίθεται σε τρία πακέτα:

Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει:

- Δημιουργία διαφημιστικού banner (300x300), με βάση το εξώφυλλο του βιβλίου. Το banner θα είναι στη διάθεση του συγγραφέα για να το χρησιμοποιήσει όπου επιθυμεί (σε social media, blogs κλπ.), χωρίς περιορισμό.

- Προβολή του διαφημιστικού banner στην κεντρική σελίδα του easywriter για 1 μήνα. Το banner προσελκύει τους χρήστες του easywriter κατευθείαν στη σελίδα του βιβλίου.

- Τοποθέτηση του βιβλίου στη λίστα με τους "προτεινόμενους τίτλους" του easywriter. Το βιβλίο παραμένει στη λίστα για πάντα και εμφανίζεται στην κεντρική σελίδα του easywriter σημαντικά περισσότερες ημέρες σε σχέση με τα υπόλοιπα βιβλία.

Προαιρετικά: Ανάρτηση στο blog.easywriter.gr ενός δελτίου τύπου - παρουσίασης του βιβλίου (με κείμενο που θα ετοιμάζει ο ίδιος ο συγγραφέας). Το δελτίο τύπου θα προβάλλεται και στα social media του easywriter.

Το ενισχυμένο πακέτο περιλαμβάνει ολόκληρο το βασικό πακέτο συν:

- Ήπια στοχευμένη διαφήμιση μέσω google ads για 1 μήνα. Η διαφήμιση προσελκύει αναγνωστικό κοινό, πέρα από τους χρήστες του easywriter, κατευθείαν στη σελίδα του βιβλίου.

- Πιο έντονη προβολή στα social media του easywriter για 1 μήνα.

Προαιρετικά: Ανάρτηση στο blog.easywriter.gr μίας συνέντευξης του συγγραφέα με θέμα την παρουσίαση του βιβλίου του (και όχι μόνο). Η συνέντευξη θα προβάλλεται και στα social media του easywriter.

Το πλήρες πακέτο περιλαμβάνει ολόκληρο το βασικό και το ενισχυμένο πακέτο συν:

- Η στοχευμένη διαφήμιση μέσω google ads για 1 μήνα, γίνεται περισσότερο έντονη.

- Τοποθέτηση ενός πεδίου προεπισκόπησης του βιβλίου, μέσα στη σελίδα του (δείτε παράδειγμα: εδώ). Η προεπισκόπηση παραμένει για πάντα στη σελίδα του βιβλίου και προϊδεάζει τον αναγνώστη για το περιεχόμενό του.

- Ανάρτηση της προεπισκόπησης του βιβλίου στις δημοφιλείς διεθνείς εκδοτικές πλατφόρμες issuu και scribd. Η προεπισκόπηση παραμένει για πάντα στις εκδοτικές πλατφόρμες και προσελκύει τους χρήστες τους κατευθείαν στη σελίδα του βιβλίου.

Το κόστος των προωθητικών ενεργειών είναι 25€ για το βασικό πακέτο, 37€ για το ενισχυμένο πακέτο και 49€ για το πλήρες πακέτο.