• cover

  Αυτό το βιβλίο είναι μία μίνι έκδοση που εστιάζεται στην επανάληψη του ονόματος του Θεού μέσα από ένα μάντρα, την Κάρμα Γιόγκα και την εξάλειψη του εγώ Τα θέματα του βιβλίου είναι παρμένα από το βιβλίο μου ‘Η Τέχνη να Ζεις Συνειδητά την Στιγμή’. Ως εκ τούτου όσοι το έχετε ήδη αγοράσει δεν χρειάζεται να αγοράσετε αυτό το βιβλίο. Τα βιβλία μου είναι προσανατολισμένα στην πρακτική άσκηση, αφού μόνο μέσω της άσκησης μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τον αληθινό μας Εαυτό (Συνειδητότητα, Πνεύμα, Είναι) και την ενότητα μας με τον Θεό. Το θεϊκό μας Είναι ή Εαυτός είναι ένα και το αυτό με τον Θεό και ως εκ τούτου γνωρίζοντας τον αληθινό μας Εαυτό γνωρίζουμε τον Θεό. Η συνειδητοποίηση του αληθινού μας Εαυτού και η εδραίωση μας σε Αυτόν είναι ο σκοπός που γεννηθήκαμε σ’ ένα ανθρώπινο σώμα. Με την πλήρη διάλυση του εγώ και την ταύτιση μας με το θεϊκό μας Είναι ελευθερωνόμαστε από πόνο και δυστυχία και βιώνουμε την ελευθερία, πληρότητα, ειρήνη και ευδαιμονία του Θεού. Το βιβλίο αυτό είναι επικεντρωμένο στην επανάληψη του ονόματος του Θεού, την ανιδιοτελή υπηρεσία αφιερωμένη στον Θεό (Κάρμα Γιόγκα) και στην εξάλειψη εγωϊκών τάσεων με το όνομα του Θεού και την προσευχή. Εύχομαι οι γνώσεις που δίδονται στο βιβλίο να σας εμπνεύσουν και να σας βοηθήσουν να ζείτε συνειδητά και με επίγνωση του θεϊκού σας Εαυτού (Είναι, Συνειδητότητα) και να ελευθερωθείτε από τις εγωϊκές τάσεις, επιθυμίες προσκολλήσεις και αδυναμίες.

 • cover

  A book about helping you get self confidence as race car driver and avoid the traps so you can feel physically and mentally healthy ans sure and confident about yourself.

 • cover

  Το παρόν ebook αναφέρεται σε συνήθεις συμπεριφορές γονέων προς τα παιδιά που πρέπει να αποφεύγονται αλλά και σε λεπτομέριες που προς στιγμήν μοιάζουν ασήμαντες αλλά ενδέχεται να επηρεάζουν την ψυχολογία των παιδιών και την άνεση και επικοινωνία που έχουν με τους γονείς τους.

 • cover

  Μικρά πράγματα που βοηθούν να αισθανόμαστε καλύτερα με τον εαυτό μας και βελτιώνουν την διάθεσή μας.

 • cover

  Πολλά «αν» και πολλά «γιατί». Ίσως οι πιο δύσκολες ερωτήσεις στη ζωή είναι αυτές που αρχίζουν με το «αν» και το «γιατί». Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να γράψω ένα βιβλίο με ερωτήσεις από πολλούς και διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους, και τις αντίστοιχες απαντήσεις.

 • cover

  Από την πρώτη στιγμή της ζωής σου, μετά από την πρώτη σου ανάσα, μαθαίνεις αμέσως την απόλυτη έννοια της λέξης “κραυγή”... Μια “κραυγή” που για εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή, είναι ο δικός σου τρόπος έκφρασης. Την ίδια “κραυγή” όμως, αργότερα, από τα χρόνια της ενηλικίωσης και έπειτα που συνήθως θάβεις μέσα σου, με αποτέλεσμα, να γίνεται μία θηλιά που σφίγγει το φάρυγγα και δε σου αφήνει περιθώρια να ανασάνεις, αν όλα τα προηγούμενα χρόνια κρατούσες μέσα σου, όλα αυτά που έπρεπε να έχεις πει.

 • cover

  Πόσο εύκολο είναι να ελέγξουμε τον ανεμοστρόβιλο που κρύβουμε μέσα μας; Άραγε ελέγχεται; Ή απλά ξεσπά και εκρήγνυται χωρίς καμιά προειδοποίηση; Μπορούμε να συγκρατήσουμε τον υδράργυρο που σαν χίμαιρα κτυπιέται με μανία μέσα στα στενά όρια του γυάλινου σωλήνα ενός θερμομέτρου;

 • cover

  Norman Vincent Peale 1898-1993, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας Το πρόβλημα με τους περισσότερους από εμάς είναι ότι θα προτιμούσαμε να καταστραφούμε από τον έπαινο παρά να σωθούμε από την κριτική. Χάμπαρντ Έλμπερτ (1856 – 1915) αμερικανός συγγραφέας, εκδότης, φιλόσοφος,καλλιτέχνης Αν θες να αποφύγεις κάθε κριτική, τότε να μην είσαι τίποτα, να μην κάνεις τίποτα, να μη λες τίποτα

 • cover

  Η επιμέλεια έχει και την λογοτεχνική της έννοια, όπως το ύφος τού γραπτού μας, που πρέπει να είναι ενιαίο, το κόμμα και πού θα το τοποθετήσουμε για να δώσουμε στην πρόταση το νόημα που θέλουμε και η λογοτεχνική σύνταξη μιας πρότασης για να γίνουμε κατανοητοί από τους αναγνώστες μας.

 • cover

  Οι άνθρωποι σήμερα κρίνουν εύκολα και καταδικάζουν. Ιησούς ή Βαραβάς; Προτιμούμε την λύτρωση ή την αμαρτία; Προφανώς τη λύτρωση, αλλά γιατί επιλέγουμε την αμαρτία; Πόσο αυτονόητο και πόσο δύσκολο είναι να κάνουμε την σωστή επιλογή;

 • cover

  Το μικρό βιβλιαράκι του Κωνσταντίνου Χαραλάμπους με τίτλο: «Ζήστε Καλύτερα Μέσα και Έξω σας» είναι εκπαιδευτικό, βοηθητικό, σύμβουλος αυτοβοήθειας. Έχει ως σκοπό να υποστηρίξει τους μικρούς μας φίλους, μαθητές και μη αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες. Η δυνατότητα που μας παρέχει αυτό το εξαιρετικό βιβλιαράκι είναι η αναβάθμιση της ποιότητας της σκέψης αλλά και της καλής συμβίωσης με τον εαυτό μας. Η ξεκούραση, η εμβάθυνση των προσωπικών εσωτερικών αλλαγών είναι γεγονός αλλά και δέσμευση.

 • cover
 • cover

  Ο Ζιχναλης Χαρ. ειναι συγγραφεας του βιβλιου Fast Training και πιστοποιημενος Personal Trainer με βαρη,Trx,kettlebells,λαστιχα,γνωσεις διατροφικης κατευθυνσης και ενδιαφερεται για τη θεραπευτικη δραση της γυμναστικης. Σε αυτο το βιβλιο του το Health Fitness Blogger θα βρειτε πολλα Tips & Tricks,προγραμματα,nutrition tips και αλλα μυστικα του Fitness. Eιναι γραμμενο με τη μορφη αρθρων,ημερολογιου εμπνευσμενο απο το ιστοτοπο που διατηρει ο ιδιος. Σκοπος του βιβλιου να σας εμπνευσει να κανετε την ασκηση τροπο ζωης!

 • cover

  Συναρμολογώντας το παζλ των γρίφων και εξερευνώντας τα άδυτα των ψυχών. Ας ταξιδέψουμε με τη δύναμη του μυαλού και ας ακολουθήσουμε το άγνωστο της ψυχής. Το μονοπάτι που θα διαβούμε θα είναι δύσβατο και μακρινό μα συνάμα διδακτικό και συναρπαστικό. Η συλλογή περιλαμβάνει μικρά κείμενα και μερικά ποιήματα, εμπνευσμένα από προσωπικά μου βιώματα, απόψεις, απορίες και τελικά συμπεράσματα.

 • cover

  Η προσωπική μας εξέλιξη είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα του κόσμου για τον καθένα μας και αναπτύσσετε με εμπειρία και πολύ δουλειά. Δεν έχει σημασία αν είστε του λυκείου, του γυμνασίου ή του δημοτικού. Στην σημερινή πραγματικότητα ο περισσότερος κόσμος νιώθει αδικημένος. Ότι κάπου έχει χάσει τον δρόμο του, ότι όλα είναι μάταια και δεν βρίσκει τον λόγο να συνεχίσει. Πολλές φορές οι δύσκολες καταστάσεις μοιάζουν στον καθένα από εμάς, ότι παίζουμε σε μια ταινία θρίλερ ή δράμα, με συμπρωταγωνιστές άλλους ανθρώπους, που σε άλλες καταστάσεις δεν θα είχαμε ποτέ σχέσεις με αυτούς και ότι αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν δακτυλοδεικτούμενοι από την κοινωνία σε παράδειγμα προς αποφυγή, τα μαύρα πρόβατα. Ο κόσμος ψάχνει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, να ζει με αξιοπρέπεια, να τον σέβονται. Να μπορεί να έχει τα στοιχειώδη όπλα για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του, μα αδυνατεί. Του είναι δύσκολο διότι έχει κουραστεί από τις πολλές εργατοώρες, τα λίγα χρήματα, την εκμετάλλευση, την αδικία, την έλλειψη σεβασμού τόσο, που έχει χάσει τον εαυτό του. Το πιο λυπηρό είναι ότι δεν προλαβαίνει να σκεφτεί, ούτε καν πράγματα για τον ίδιο του τον εαυτό και θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλά άλλα ακόμα. Το βιβλίο αυτό, έχει σκοπό να βοηθήσει αυτούς που η ζωή τους έχει γίνει κενή, γιατί δεν τους δόθηκε ποτέ πραγματικά η ευκαιρία να κάνουν κάτι αξιόλογο ενώ το αξίζουν. Έχει σκοπό να βοηθήσει τα «καλά παιδιά» που επειδή είναι καλόψυχα και φιλότιμα, έτυχε να πέσουν θύματα εκμετάλλευσης, κακίας και αδικίας από άλλους. Σε αυτούς που κάποιοι άλλοι, θέλησαν να τους ρουφήξουν την ψυχολογική ζωή για άσκοπους λόγους ή προσωπικό συμφέρον. Το βιβλίο αυτό, είναι αφιερωμένο για αυτούς που θέλουν να πάνε ένα βήμα παραπέρα…… ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 • cover

  Μία λύση για όλους! Μπορείς λοιπόν, να χρησιμοποιείς αυτό το πολύτιμο εργαλείο στην καθημερινότητά σου όταν,συνειδητοποιείς ότι νιώθεις συχνά πως οι άλλοι σε αδικούν,όταν νιώθεις πως χρειάζεται να βάλεις περισσότερη χαρά στη ζωή σου, όταν θέλεις να ενισχύσεις την αποτελεσματικότητά σου στα επαγγελματικά, και όταν χρειάζεσαι ενίσχυση στις σχέσεις σου!

 • cover

  Ο Ζιχναλης Χαρ. ειναι πιστοποιημενος Personal Trainer,ιδρυτικο μελος της Fitness & Nutrition Activities και συγγραφεας του βιβλιου. Το βιβλιο αφορα ολοκληρωμενη μεθοδο ασκησης και διατροφικης κατευθυνσης για υγιεις ανθρωπους. Αφορα: 2 μεθοδους διατροφικης κατευθυνσης. 5 mini προγραμματα για αρχαριους. 1 ολοκληρωμενο προγραμμα διαλειμματικης και cross training ασκησης. Οι ασκησεις γινονται με αλτηρες,δραμια,σχοινακι,λαστιχα,βαρος του σωματος.

 • cover

  Μια μικρή γεύση για τις πολύπλοκες, μα τόσο σημαντικές σχέσεις, που μας απασχολούν, χτες, σήμερα, αύριο, πάντα.

 • cover

  Σ΄ αυτή την πρώτη απόπειρα να δημοοσιεύσω κάποια από όσα έχω γράψει κατά περιόδους της ζωης μου,θα δείτε τον κόσμο μέσα απο τα μάτια μου. Θα περάσουμε μαζί φάσεις απογοήτευσης,μοναξιάς,απόλυτης ευτυχίας ή αδράνειας. Θα σας μιλήσω για τύπους ανθρώπων που εχω συναντήσει. Για εμπειρίες και σκέψεις μου. Ελπίζω κάπου σ αυτή την διαδρομή να ταυτιστείτε μαζί μου και να νιώσετε οτι κάποιος κάπου εκεί έξω νιώθει ακριβώς οπως εσείς. Εύχομαι να απολαύσετε το όμορφο ταξίδι που λέγεται ζωη φίλοι μου.

 • cover

  Η μητρότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το ένστικτο δεν είναι αλάνθαστο. Η εφαρμογή των «κανόνων» της βιβλιογραφίας είναι δύσκολη. Εκτός αυτού, μέθοδοι που φαντάζουν αποτελεσματικές, και είναι πολλές φορές, έχουν τίμημα. Τίμημα στη ψυχή των παιδιών μας. Τίμημα στη μεταξύ μας σχέση.

 • cover

  Όσα χρόνια κι αν περάσουν και όσο κι αν οι καιροί, οι εποχές και η μόδα αλλάξει, ένα πράγμα μένει πάντα σταθερό. Η συνεχής και αδιάκοπη προσπάθεια της γυναίκας να παραμείνει όμορφη και όσο το δυνατόν….. νεότερη! Πως το πετυχαίνουμε όμως αυτό; Με την τέχνη του μακιγιάζ, με εργαλεία, συμβουλές και τεχνικές για μία τέλεια εμφάνιση, με συνταγές και ελιξίρια ομορφιάς, με έξυπνες ιδέες διατήρησης βάρους και καθημερινής περιποίησης. Στα χέρια σας κρατάτε μία συλλογή με θηλυκά μυστικά για το πώς θα νικήσετε τον χρόνο και θα πετύχετε να είστε πάντα γοητευτική όμορφη και λαμπερή.

 • cover

  Εάν δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και ταξιδεύεις συχνα, τότε αυτό το βιβλίο είναι για σένα. Οδηγίες βήμα-βήμα για αρχάριους καθώς και προχωρημένες τεχνικές χαλάρωσης για διαλογισμό στο τραίνο, το λεωφορείο ή και από το σπίτι. Το απόσταγμα 30 χρόνων διαλογισμού από δάσκαλο του Ζεν με έδρα την Πράγα της Τσεχίας. Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος. Αξιοποίησέ τον.

 • cover

  «Γοήτευσέ την σαν άντρας»

  Πώς να βρεις, να πλησιάσεις, να μιλήσεις, να προσελκύσεις και να κατακτήσεις μια γυναίκα.

  Αυτά που ο κάθε άντρας πρέπει να ξέρει για την «κατάκτηση» μιας γυναίκας πριν βγει εκεί έξω…

  Ένα βιβλίο γεμάτο με όλα εκείνα τα μυστικά που θα ήθελες να ξέρεις για να είσαι σε θέση να τα καταφέρεις… να βγεις εκεί έξω και να φλερτάρεις με όποια γυναίκα σου αρέσει…

  Να μπορείς να βγεις ραντεβού μαζί της, χωρίς να φοβάσαι.

  Να την κάνεις να σε «κυνηγάει» και να σε θέλει.

  Να περνάει καλά μαζί σου!

  Οι γυναίκες «δεν είναι δύσκολες» αν ξέρεις πώς να τις «ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ»

 • cover

  Φιλιες που χανονται στον χρονο και σου αφηνουν μονο πονο.

 • cover

  Ποιος να είναι άραγε ο προορισμός του ανθρώπου; Τι ήρθαμε να κάνουμε εδώ και γιατί; Μήπως ήρθαμε για να μάθουμε κάτι, μήπως για να εξελιχτούμε και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, ή μήπως για κάποιο άλλο λόγο;

 • cover

  Θέλετε να ζήσετε μια καταπληκτική ζωή; Θέλετε να κάνετε αυτό το οποίο είστε προορισμένοι να κάνετε; Αν ναι τότε βεβαιωθείτε ότι θα διαβάσετε αυτό το βιβλίο για να τα καταφέρετε. Γιατί σε αυτό το βιβλίο ακόμα θα μάθετε πώς να ζήσετε με πνευματικότητα και πώς να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Πώς να αλλάξετε συνειδητά τη ζωή σας μετατρέποντας τα αρνητικά συναισθήματα σε θετικά; Πώς να ακούτε και να χρησιμοποιείτε την διαίσθησή σας; Πώς και γιατί να διαλογίζεστε; Πώς να τρώτε και να αθλείστε πνευματικά; Συνήθειες που ενισχύουν και συνήθειες που αποδυναμώνουν την ενέργειά σας. Γιατί η ευγνωμοσύνη είναι τόσο σημαντική; Πώς να χρησιμοποιήσετε την δύναμη των θετικών σκέψεων και συναισθημάτων για να φέρετε την πραγματικότητα που θέλετε στη ζωή σας; Γιατί να βάζετε στόχους και πώς να τους πετυχαίνετε; Πώς να ζήσετε ευτυχισμένοι με τους ανθρώπους που έχετε στη ζωή σας; Πώς να ανακαλύψετε και να εκπληρώσετε τον σκοπό της ζωής σας; Αν θέλετε πραγματικά να ζήσετε μια μαγική ζωή δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε τις συμβουλές αυτού του βιβλίου και θα δείτε ότι η ζωή σας θα μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά, σας το εγγυώμαι! Οπότε διαλέξτε σοφά γιατί αξίζετε μόνο το καλύτερο!

 • cover

  Πόσοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ΤΙ έχουν μέσα στο κρανίο τους; Πόσοι άνθρωποι έψαξαν μέσα τους και εννόησαν την ισχύ, τις δυνατότητες και την "ιπποδύναμη" του εκπληκτικότερου οργάνου του σύμπαντος; O ανθρώπινος νους είναι κυριολεκτικά ένα ζωντανό θαύμα, ανεκμετάλλευτο και αγνοημένο, αλλά με τεράστιες δυνατότητες. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έγκειται στην ελευθερία και θέληση του καθενός να τον θέσει σε "κίνηση", λειτουργεί ή απενεργοποιείται σύμφωνα με τη θέληση του ιδιοκτήτη του! Όταν ενεργοποιείται γεννά θαύματα, όταν θάβεται, κλαίει και μαραζώνει!

 • cover

  Οι βαθύτερες αιτίες όλων των προβλημάτων της ζωής μας βόσκουν και τρέφονται σε βαθιά, δύσβατα μονοπάτια του νου και της καρδιάς, συνήθως σκονισμένα, αγκαθωτά, μουχλιασμένα, σκοτεινά και δύσοσμα. Ο εργασιακός τομέας, η καριέρα, οι σχέσεις, η οικογένεια, ταλανίζονται από χρόνια προβλήματα που είτε διαιωνίζονται περιέργως χωρίς συνειδητοποίηση είτε απαιτούν άμεση λύση αλλά εμείς ραθυμούμε... Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, φταίνε οι "άλλοι", τα "άλλα", οι συνθήκες του περιβάλλοντος και οι περιστάσεις της ζωής...! Η λύση όμως όλων των προβλημάτων είναι μέσα μου, γιατί δεν έπραξα ως όφειλα, δεν εργάστηκα όσο έπρεπε, δε συμπεριφέρθηκα όπως έπρεπε, δεν έδρασα όπως αναγκαιούσε, δεν έκανα αυτό που έλεγε η συνείδησή μου, δε συνειδητοποίησα το βάθος της ρίζας που έτρεφε τον αρνητισμό... Είναι σίγουρο πως, μετά την ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα αναθεωρηθούν τα πιστεύω που είχαμε έως τώρα σχετικά με την καριέρα, την εργασία, την υγεία, τις προσωπικές και οικογενειακές μας σχέσεις, το χαρακτήρα μας... Κοντολογίς, θα αναθεωρηθούν οι ΑΙΤΙΕΣ όλων των δυσαρμονιών στη ζωή μας! Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ' αυτόν τον κόσμο και τίποτα δε γίνεται από "τύχη"! Δεν υπάρχει λαχείο, δε φταίνε οι "άλλοι", στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων όλες οι λύσεις περνάνε μέσα από εμένα!

 • cover

  Ζωές χάθηκαν και καταδικάσθηκαν άδοξα, φουρτούνες και αποτυχίες στη δουλειά και στη ζωή... Άνθρωποι που δεν κατάφεραν πολλά ή δεν πέτυχαν σε τίποτα, ή που έπραξαν ελάχιστα έως καθόλου... "Ατυχίες" και, φαινομενικά, μοιραία γεγονότα... Πολλοί αναρωτιούνται ενδόμυχα και απορούν "γιατί" απέτυχαν στην προσωπική ή επαγγελματική ζωή τους. Δείτε τους 30 λόγους στους οποίους, εμπεριστατωμένα, κατόπιν μελετών και ερευνών δεκαετιών μεταξύ άκρως πετυχημένων και αποτυχημένων της ιστορίας, ίσως να οφείλεται η αποτυχία σας... κι εξετάστε λεπτομερώς αν ανήκετε κάπου! Ίσως να μη φταίει κανείς, ούτε εσύ ούτε ο άλλος, ούτε το "σύστημα" αλλά ούτε και το περιβάλλον, παρά μόνο η μη συνειδητή εξέταση και φιλοσόφηση της ζωής εκ μέρους σου. Ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγή, αυτοεξέταση, ενδοσκόπηση και βελτίωση! Μια περιεκτική, σύντομη, μα συνάμα βαθιά ανάλυση για τους ανοιχτόμυαλους και τους επιθυμούντες να δουν κατάματα μέσα τους και γύρω τους!

 • cover

  Κοσμοθεωρία και προσωπική αντίληψη του όρου "ολότητα"

 • cover
 • cover

  Το βιβλίο αυτό είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Προσωπική Υπεροχή» που περιλαμβάνει δύο τμήματα. Στο πρώτο βιβλίο της σειράς μελετήσαμε τρόπους για ν' αναπτύξουμε την πνευματική μας δύναμη ώστε να μπορούμε ν' ανταπεξέλθουμε με τη βοήθειά της σε κάθε δύσκολη κατάσταση που θα βρεθούμε. Εδώ θα μελετήσουμε πρακτικά θέματα που απασχολούν τον καθ' ένα από εμάς στην καθημερινότητά του, όπως τρόπους για ν' απαλλαγούμε από κακές συνήθειες. Καθώς θα μελετάμε την κάθε μια απ' αυτές ξεχωριστά, θ' ανακαλύψουμε δρόμους που θα μας δείξουν τις δυνατότητες που έχουμε για να κάνουμε τη ζωή μας ομορφότερη.

  Η απαλλαγή από την άσχημη συνήθεια του καπνίσματος, η απώλεια βάρους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τον ύπνο μας και καταστάσεις όπως είναι ο χωρισμός από αγαπημένα πρόσωπα κ.λ.π. είναι μερικά απ' τα θέματα που θ' αναλύσουμε και θα βρούμε τα υπέρ ή τα κατά του καθενός ώστε αν θελήσουμε ν' απαλλαγούμε από κάποια απ' αυτές τις συνήθειες, να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι θ' αντιμετωπίσουμε κατά τη διάρκεια της απεξάρτησης μας αλλά και τα οφέλη που θ' ακολουθήσουν την προσπάθειά μας. Θα είναι πολύ βοηθητικό για εσένα να έχεις μελετήσει προηγουμένως το πρώτο βιβλίο της σειράς «προσωπική υπεροχή» για να έχεις σύμμαχό σου και πνευματικές ασκήσεις κατά τη διάρκεια της απεξάρτησης σου από κακές συνήθειες.

  Ξεκίνα τώρα να διανύεις το ανηφορικό μονοπάτι που θα σε οδηγήσει προς το μεγάλο δρόμο της προσωπικής δύναμής σου. Η δουλειά που έχεις να κάνεις σου φαίνεται βουνό; Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να αναβάλλεις για την ερχόμενη εβδομάδα αυτό που έχεις να κάνεις; Λες κάθε εβδομάδα στον εαυτό σου και στους άλλους πως θα κάνεις από Δευτέρα δίαιτα ή πως από την ερχόμενη εβδομάδα θα κόψεις το κάπνισμα; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ν' αρχίσεις τη μελέτη και να βάλεις ένα πρόγραμμα χαλαρωτικών ασκήσεων που θα το τηρείς ευλαβικά. Εργαζόμενος επάνω στον εαυτό σου, αποκτάς τη δύναμη να επιβάλλεσαι σ' όλους τους τομείς της ζωής σου. Ο άνθρωπος που έχει πνευματική δύναμη δεν έχει ανάγκη τίποτα άλλο γιατί η ίδια η πνευματικότητά του, του ανοίγει όλες τις κλειστές πόρτες στο πέρασμά του. Διάλεξε τις σωστές και αναρριχήσου σε υψηλά επίπεδα δόνησης. Απαλλάξου από συνήθειες που σου κλέβουν την ελευθερία της βούλησής σου και πες στον εαυτό σου: Είμαι ελεύθερος.

 • cover

  Θέλεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου αλλά δεν γνωρίζεις τον τρόπο; Σ’ αυτό το βιβλίο θα βρεις μυστικά, ασκήσεις και πληροφορίες που θα σου αποκαλύψουν την εσωτερική σου δύναμη ώστε αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς σου να προσελκύσεις κοντά σου πρόσωπα και καταστάσεις που θα σε φέρουν σ’ επαφή μ’ αυτό που επιθυμείς.

 • cover

  Η ζωή είναι εύκολη! Η ζωή είναι χαρά! Η ζωή είναι απόλαυση! Αλλά, θέλει τον τρόπο της... Πρέπει να ξέρεις τα κόλπα της... Τι καλά, που κάποιος μπήκε στον κόπο και τα έγραψε! Η ζωή είναι εύκολη! Η ζωή είναι χαρά! Η ζωή είναι απόλαυση!

 • cover

  Τι είναι πραγματικότητα και πως λειτουργούν τα πράγματα γύρω μας.

 • cover

  Το θέμα του βιβλίου είναι η ανάπτυξη της πιο σπουδαίας από όλες τις τέχνες, που δεν είναι άλλη από την κορυφαία τέχνη της ίδιας της ζωής.

  Η τέχνη αυτή μας βοηθάει να ξεπερνάμε όλα μας τα προβλήματα με τρόπο αποτελεσματικό και δόκιμο, να ελέγχουμε τις παρορμήσεις μας, να μη φοβόμαστε, να δεχόμαστε την πραγματικότητα, να αποδεχόμαστε τις αποτυχίες και να βρίσκουμε τη δύναμη να ξανασηκωνόμαστε όρθιοι, κάθε φορά που οι φουρτούνες της ζωής μας κάνουν να λυγίζουμε˙ πάνω από όλα μας διδάσκει το δρόμο που μας οδηγεί στην πραγματική ευτυχία.

  Αυτό το τελευταίο είναι που κάνει ιδιαίτερο, ξεχωριστό και εντελώς πρωτότυπο το βιβλίο τούτο, που η ανάγνωσή του ανοίγει νέους δρόμους στις προοπτικές της ευτυχίας μας, μας ψυχαγωγεί και μας τέρπει.

 • cover

  Το θέμα του βιβλίου είναι η ανάπτυξη της πιο σπουδαίας από όλες τις τέχνες, που δεν είναι άλλη από την κορυφαία τέχνη της ίδιας της ζωής.

  Η τέχνη αυτή μας βοηθάει να ξεπερνάμε όλα μας τα προβλήματα με τρόπο αποτελεσματικό και δόκιμο, να ελέγχουμε τις παρορμήσεις μας, να μη φοβόμαστε, να δεχόμαστε την πραγματικότητα, να αποδεχόμαστε τις αποτυχίες και να βρίσκουμε τη δύναμη να ξανασηκωνόμαστε όρθιοι, κάθε φορά που οι φουρτούνες της ζωής μας κάνουν να λυγίζουμε˙ πάνω από όλα μας διδάσκει το δρόμο που μας οδηγεί στην πραγματική ευτυχία.

  Αυτό το τελευταίο είναι που κάνει ιδιαίτερο, ξεχωριστό και εντελώς πρωτότυπο το βιβλίο τούτο, που η ανάγνωσή του ανοίγει νέους δρόμους στις προοπτικές της ευτυχίας μας, μας ψυχαγωγεί και μας τέρπει.

  Η πλήρης έκδοση του βιβλίου είναι διαθέσιμη εδώ!

 • cover
 • cover

  Μελέτη Κοινωνικού Χαρακτήρα. Πρόκειται για πολυθεματικό Εγχειρίδιο Παιδαγωγικού, Ιατρικού, Ψυχολογικού, Συμβουλευτικού, Επιμορφωτικού περιεχομένου). ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ Την υγεία, την πρόληψη,την αγωγή, τη σωστή ανατροφή των παιδιών, τον έλεγχο του νου και του στρες. Την πρόληψη σατανισμού - μαγείας, προσηλυτισμού, της παχυσαρκίας, την επιλογή συντρόφου για έναν επιτυχή γάμο και την προετοιμασία τους για το γάμο και τη ζωή! Την αποτροπή διαζυγίων, της βίας, ψυχολογικών διαταραχών, διανοητικής αναπηρίας και την απόκτηση υγιών απογόνων. ΕΓΚΟΛΠΙΟ: Ασπίδα προστασίας ψυχοπνευματικών εξαρτήσεων, πηγή έμπνευσης και πνευματικής καλλιέργειας. Ψυχικής γαλήνης, μακροζωίας, αυτομόρφωσης και δημιουργίας, επιτυχίας στη μάθηση και στη ζωή!

 • cover

  Είναι ένα μπέρδεμα σημειώσεων μαζί με συνέχεια του "τα τέρατά μου" τίποτα δεν είναι κυριολεκτικό αλλά ταυτόχρονα μπορούν να είναι και όλα. Αναλόγως πως θα αποφασίσεις να το διαβάσεις. Πόσο ανοιχτά θα έχεις τα μάτια σου και πόσο πιο ανοιχτό το μυαλό σου.

 • cover

  Οδηγός φιλίας

 • cover

  Ερωτήματα και απαντήσεις του μυαλού. Τόσο αυτόματα όσο και το να κατεβάσεις ταχύτητα πριν την επικίνδυνη στροφή. Τα τέρατά μας μπορεί να είναι οι φίλοι μας? Για μένα ίσως και οι καλύτεροι.

 • cover

  Αν μπορείς να βάλεις περίληψη στην ζωή, μπορείς κι εδώ. Θα ήθελα πολύ κάποιος να καταφέρει να δώσει μία περιγραφή του κειμένου μου. Ίσως να γίνεται από κάποιον αποστασιοποιημένο. Εγώ δεν μπορώ ή δεν θέλω. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι γίνεται μέσα μου.

 • cover

  Ένα ταξίδι που θα μας βοηθήσει να ανασυντάξουμε την ζωή μας, την σκέψη μας, τα θέλω μας, την ομορφιά που είναι μέσα μας. "Σας αγαπώ για αυτό που είστε, όπως είστε." Με τις αλήθειες και τα ψέματα που λέμε κάθε ημέρα στο εαυτό μας.

 • cover

  Το βιβλίο αυτό αναφέρεται στις τρείς επιλογές που μπορεί να κάνει κάθε άνθρωπος, ώστε να διανύσει το μονοπάτι της ζωής και να βρει την Δύναμη που χρειάζεται.

 • cover

  Όταν ήμουν μικρή, ήμουν πολύ ευαίσθητη. Και τώρα που μεγάλωσα, ακόμα ευαίσθητη είμαι. [...] Λέξεις.. Δοσμένες με όλη τους την υπερβολή. Με το συναίσθημα να υπερέχει του νοήματος. Και το νόημα να υπερέχει της λογικής. Οι παρακάτω είναι απλά λέξεις βαλμένες στην σειρά.

 • cover

  Για όσους έχουν μάθει πως το να χάνουν είναι ένας από τους κανόνες του παιχνιδιού...

 • cover

  Είναι πολύ δύσκολο να αγγίξεις κοινωνικά θέματα ιδίως τέτοια πού αφορούν συνήθειες αιώνων…….. Απελευθέρωση τού ατόμου δεν σημαίνει ερωτική ασυδοσία και κατάλυση ηθών, δεν σημαίνει κραιπάλες και ανεξέλεγκτα ξενύχτια παιδιών, ούτε ανήθικος ερωτισμός προκλητικότητα κι αισχρή επίδειξη γύμνιας πού επιφέρει προσβολή της προσωπικότητας και των ηθικών αξιών παράλληλα με τον κίνδυνο παραβίασης της προσωπικής ακεραιότητας τού κάθε νέου, ούτε ασυδοσία της γλώσσας. …απελευθέρωση είναι η πνευματική απεξάρτηση τού ανθρώπου από τα ανήθικα πάθη του, είναι η εκφόρτωση από μέσα του των κόμπλεξ της πονηρής ντροπής και της ύπουλης ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, της προστυχιάς και των ΤΑΜΠΟΥ πού βαραίνουν την ψυχή και ταλαιπωρούν το πνεύμα του.

 • cover

  Το να είσαι άνθρωπος που αναγνωρίζει πως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά… αυτό από μόνο του σε κάνει διαφορετικό… και το να είσαι διαφορετικός είναι επιλογή… Μην αφήνει τους άλλους να παίζουν με την νοημοσύνη σου… ειδικά όταν δεν έχουν την ικανότητα να το κάνουν… Βγες νικητής ακόμα κι αν κάποιοι θεωρούν ότι σε νικήσαν… Μάθε πως το να παίζεις το παιχνίδι της ζωής σου είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη….. Χάραξε την δική σου πορεία και ξεκίνα από τώρα.. Το μόνο που χρειάζεται για να τα καταφέρεις είναι…… Να μην παίζεις με τα νεύρα σου……..

 • cover

  Προσφέρει στον αναγνώστη ιδέες και μηνύματα, έτσι ώστε να τον προτρέψει να κατανοήσει ότι μόνο με τις δίκες του δυνατότητες μπορεί να βελτιώσει την ψυχολογία του. Να υπερνικήσει τους φόβους του, να αναπτύξει το ταλέντο του και να αποκτήσει ισορροπία στην ζωή του. Δίνει λύσεις και πρακτικές ασκήσεις βελτιώνοντας την αυτο- εικόνα του. Διαθέτει πολιτική σκέψη, αλληλεγγύη, προσωπική ανάπτυξη και τον παρακινεί να αναθεωρήσει τις απόψεις του για τις σχέσεις του σε περιβάλλον συντροφικό, φιλικό, εργασιακό. Επίσης παραθέτει μελλοντικές εξελίξεις.

 • cover

  Εχμ... καθότι πρόκειται για μυστικό, επιτρέψτε μου να μην αποκαλύψω περισσότερα... Είναι πάντως σύντομο, λίγες σελίδες, και δωρεάν... Da!

 • cover

  Αυτό το «Μανιφέστο» αντικειμενικό στόχο έχει τη φωταγώγηση της Σχετικότητας σε ολόκληρο το μεγαλείο της. Δεν είναι τα μαθηματικά ή τα φυσικά φαινόμενα που δίνουν υπόσταση στη Σχετικότητα, κι ούτε η τελευταία μπορεί να περιγραφτεί πλήρως μέσα από τα πρώτα. Αυτά τα εργαλεία μπορούν μόνο να αποτυπώσουν τις στιγμιαίες εκφάνσεις της! Εδώ πλέον χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο από Μαθηματικά, κάτι πολύ περισσότερο από Φυσική, και αυτό το ‘κάτι’ είναι η πίστη! Η Σχετικότητα μπορεί να προσομοιωθεί με μια θρησκεία που κανείς δεν μπορεί να σου αποδείξει πως υπάρχει θεότητα αν δεν είσαι έτοιμος να την αποδεχθείς, να την πιστέψεις...

 • cover

  Ένα βιβλίο ευχάριστο και διδακτικό. Ένας απλουστευμένος, πρακτικός οδηγός που σας αποκαλύπτει τα μυστικά κλειδιά της επιτυχίας, δείχνοντάς σας: - Πώς να διαμορφώσετε ένα ισχυρό και αποτελεσματικό προφίλ.
  - Ποιες είναι οι μεγάλες Εσωτερικές σας Δυνάμεις και πώς να τις αξιοποιήσετε, για να πετύχετε στη ζωή σας και να Κάνετε τα Όνειρά σας Πραγματικότητα.
  - Ποιο είναι το Επίπεδο Αποτελεσματικής Επικοινωνίας και ποιο το Επίπεδο Βαβέλ.
  - Τι είναι τα Περιοριστικά Πιστεύω, τι ζημιά κάνουν, και πώς να τα βγάλετε από το δρόμο σας.
  Ένα βιβλίο σπονδυλωτό, με θεωρία και παραδείγματα, συναρπαστικές ιστορίες και αρχαία σοφία.
  Ένα κείμενο που θα σας τέρψει με το περιεχόμενό του και –συγχρόνως– θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας. Τόσο, ώστε να μπορείτε να… ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!

  This is a book in Greek, about How to succeed in Life and MAKE THE WORLD of YOUR OWN,
  by Manolis Piperakis.