• cover

  Πρόκειται για ένα αγόρι που η ζωή έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην οικογένειά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υιοθετηθεί από μια οικογένεια, στην οποία έχει πολλούς περιορισμούς στην ζωή του εξαιτίας της μητριάς του. Ευτυχώς έχει τον θετό του αδερφό να τον προσέχει. Μετά από μια τραγωδία και έναν απρόσμενο επισκέπτη ανακαλύπτει ότι δεν ανήκει στους ανθρώπους, αλλά σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία και η φαντασία καλπάζει. Πηγαίνει εκεί, δημιουργεί νέες σχέσεις και φτιάχνει την ζωή του. Αντιμετωπίζει μυστήρια και περιπέτειες που ποτέ δεν περίμενε και τον μπλέκουν σε πολλούς κινδύνους, με μια άγνωστη βοήθεια δίπλα του.

 • cover

  Η “ιμεροδέρκεια” σημαίνει μία μαύρη τρύπα. Να ’σαι διάτρητος, να ’χεις φύρα. Να νοσταλγείς απύθμενα κι αδηφάγα, να ερωτεύεσαι σπάταλα θηρεύοντας φαντάσματα στις ρωγμές των άλλων. Ο ιμεροδερκής αρέσκεται να σβουρίζεται εν κενώ, να συνθλίβεται, ν’ αυτοκτονεί ποντάροντας τον κόσμο σε μια αλλαξοζαριά. Συχνά πέφτει σε χειμερία νάρκη μα δεν υπνώττει. Η ανατομία που κάνει με το καλειδοσκόπιό του στις ψυχές των ανθρώπων είναι χειρουργική. Βιώνει το πώς διαθλάται και παραθλάται το κιαροσκούρο που παιγνιδίζει στις χαραμάδες σιωπής τους. Συνωνυμίες για τον ιμεροδερκή: μαινόμενος, μοναξιασμένος, μονωμένος, sui generis κ.ά..

 • cover

  Μια εξαφάνιση, ένας ξυλοδαρμός, ένα πεισματικό φλερτ και ένας βιασμός συνθέτουν ένα κυνηγητό υποψίας που κόβει την ανάσα, μια ιστορία δράσης σκηνοθετημένη από τις ασυμβίβαστες μεταξύ τους προοπτικές των μύχιων και ανομολόγητων ενστίκτων των ηρώων της.

 • cover

  Για την επιτυχία ενός επιχειρηματικού πλάνου και την αναγνωρισιμότητα ενός Brand είναι απαραίτητη η δυναμική παρουσία στο Διαδίκτυο. Το βιβλίο αναλύει εφαρμοσμένες στρατηγικές επικοινωνίας και μάρκετινγκ καθώς και μεθόδους προβολής στην Google και στα social media. Η πρακτική εφαρμογή των μεθόδων που αναλύονται επιφέρει άμεσα αποτελέσματα στην κερδοφορία των επιχειρήσεων.

 • cover

  Η ιστορία αναπτύσσεται ανάμεσα σε γεγονότα ενός εξαμήνου το πολύ, στα οποία μπλέχτηκε αθώα όπως θα ομολογήσει ο ίδιος ο συγγραφέας. Δοκιμάζοντας να παρουσιάσει ένα παλιότερο βιβλίο του ξεκίνησαν όλα...

  Η αγωνία του είναι αρκετή για να δραματοποιήσει την κατάσταση, η πίστη του ότι θα τα καταφέρει συγκινεί τον αναγνώστη, και η πικρία του εν τέλει μας κάνει να τον νιώσουμε λίγο σοφότερο από πριν.

 • cover

  Μία σειρά 15 διηγημάτων που σκιαγραφούν ζεστές ανθρώπινες στιγμές από την καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού τρίτης ηλικίας.

 • cover

  ΝΈΟ!! Οι πέντε ήπειροι έρχονται ξανά με νέες περιπέτειες Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, Αυστραλία, είναι πέντε αδερφές. Πρέπει να αντιμετωπίσουν πολέμους πανδημίες και φυσικές καταστροφές μαζί και με τον κίνδυνο σύγκρουσης των πλανητών στο ηλιακό σύστημα. Η γη κινδυνεύει να καταστραφεί μαζί και το μέλλον του ανθρώπινου είδους. Υπάρχει άλλος πλανήτης που να μπορεί να φιλοξενήσει τους ανθρώπους; Υπάρχει άλλος πλανήτης που μοιάζει με τη Γη; Είναι πέντε δυναμικές γυναίκες, επιχειρηματίες και πολεμίστριες, που που διοικούν τις εταιρίες τους μαζί, και μάχονται με τα διαστημικά τους σκάφη και όπλα μέσα στο σύμπαν για το κοινό καλό. Σκοπός τους η προστασία του πλανήτη γη και των ανθρώπων της. Η Γη είναι η μητέρα τους, η Σελήνη η θεία τους και οι χώρες οι κόρες τους. Η κάθε μια με τη δική της ομορφιά και την δική της προσωπικότητα. Τόσο ξεχωριστές, τόσο διαφορετικές μεταξύ τους μα και τόσο μοναδικές και συναρπαστικές. Θα καταφέρουν άραγε να καταρρίψουν κάθε εμπόδιο που βρίσκεται μπροστά τους για να σώσουν την ανθρωπότητα; Μία ιστορία fiction για μικρούς και μεγάλους...

 • cover

  The five continents, Europe, America, Asia, Africa, Australia, are five sisters. They are five dynamic women, businessmen and warriors, who run their companies together, and fight with their space ships and weapons in the universe for the common good. Their purpose is to protect the planet earth and its people. The Earth is the their mother, the Moon their aunt and the countries their daughters. Each with her own beauty and her own personality. So special, so different from each other but so unique and exciting. Will they manage to break down any obstacle in front of them to save humanity? A fiction story for youngers and olders ... A very beautiful story inspired by a child's soul full of imagination and mood for playing.

 • cover

  Περιπέτεια στη Σπάρτη Δυο αδερφές ξεκινούν να πάνε στη Σπάρτη μα κάτι συμβαίνει στη διαδρομή. Μόλις φτάσουν στον προορισμό τους αρχίζουν τα μυστήρια. Γιατί η παράξενη κυρία ενδιαφέρεται για ένα μνημείο; Γιατί έχει παράξενη συμπεριφορά; Μήπως είναι UFO? Μήπως είναι φάντασμα; Θα καταφέρουν άραγε οι δυο αδερφές να ξεσκεπάσουν την υπόθεση. Αστυνομική χιουμοριστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους. Θα διασκεδάσετε πολύ, εγγυημένα!

 • cover

  Αυτό το βιβλίο είναι μία μίνι έκδοση που εστιάζεται στην επανάληψη του ονόματος του Θεού μέσα από ένα μάντρα, την Κάρμα Γιόγκα και την εξάλειψη του εγώ Τα θέματα του βιβλίου είναι παρμένα από το βιβλίο μου ‘Η Τέχνη να Ζεις Συνειδητά την Στιγμή’. Ως εκ τούτου όσοι το έχετε ήδη αγοράσει δεν χρειάζεται να αγοράσετε αυτό το βιβλίο. Τα βιβλία μου είναι προσανατολισμένα στην πρακτική άσκηση, αφού μόνο μέσω της άσκησης μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τον αληθινό μας Εαυτό (Συνειδητότητα, Πνεύμα, Είναι) και την ενότητα μας με τον Θεό. Το θεϊκό μας Είναι ή Εαυτός είναι ένα και το αυτό με τον Θεό και ως εκ τούτου γνωρίζοντας τον αληθινό μας Εαυτό γνωρίζουμε τον Θεό. Η συνειδητοποίηση του αληθινού μας Εαυτού και η εδραίωση μας σε Αυτόν είναι ο σκοπός που γεννηθήκαμε σ’ ένα ανθρώπινο σώμα. Με την πλήρη διάλυση του εγώ και την ταύτιση μας με το θεϊκό μας Είναι ελευθερωνόμαστε από πόνο και δυστυχία και βιώνουμε την ελευθερία, πληρότητα, ειρήνη και ευδαιμονία του Θεού. Το βιβλίο αυτό είναι επικεντρωμένο στην επανάληψη του ονόματος του Θεού, την ανιδιοτελή υπηρεσία αφιερωμένη στον Θεό (Κάρμα Γιόγκα) και στην εξάλειψη εγωϊκών τάσεων με το όνομα του Θεού και την προσευχή. Εύχομαι οι γνώσεις που δίδονται στο βιβλίο να σας εμπνεύσουν και να σας βοηθήσουν να ζείτε συνειδητά και με επίγνωση του θεϊκού σας Εαυτού (Είναι, Συνειδητότητα) και να ελευθερωθείτε από τις εγωϊκές τάσεις, επιθυμίες προσκολλήσεις και αδυναμίες.