• cover

  Μία σειρά 15 διηγημάτων που σκιαγραφούν ζεστές ανθρώπινες στιγμές από την καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού τρίτης ηλικίας.

 • cover

  ΝΈΟ!! Οι πέντε ήπειροι έρχονται ξανά με νέες περιπέτειες Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική, Αυστραλία, είναι πέντε αδερφές. Πρέπει να αντιμετωπίσουν πολέμους πανδημίες και φυσικές καταστροφές μαζί και με τον κίνδυνο σύγκρουσης των πλανητών στο ηλιακό σύστημα. Η γη κινδυνεύει να καταστραφεί μαζί και το μέλλον του ανθρώπινου είδους. Υπάρχει άλλος πλανήτης που να μπορεί να φιλοξενήσει τους ανθρώπους; Υπάρχει άλλος πλανήτης που μοιάζει με τη Γη; Είναι πέντε δυναμικές γυναίκες, επιχειρηματίες και πολεμίστριες, που που διοικούν τις εταιρίες τους μαζί, και μάχονται με τα διαστημικά τους σκάφη και όπλα μέσα στο σύμπαν για το κοινό καλό. Σκοπός τους η προστασία του πλανήτη γη και των ανθρώπων της. Η Γη είναι η μητέρα τους, η Σελήνη η θεία τους και οι χώρες οι κόρες τους. Η κάθε μια με τη δική της ομορφιά και την δική της προσωπικότητα. Τόσο ξεχωριστές, τόσο διαφορετικές μεταξύ τους μα και τόσο μοναδικές και συναρπαστικές. Θα καταφέρουν άραγε να καταρρίψουν κάθε εμπόδιο που βρίσκεται μπροστά τους για να σώσουν την ανθρωπότητα; Μία ιστορία fiction για μικρούς και μεγάλους...

 • cover

  The five continents, Europe, America, Asia, Africa, Australia, are five sisters. They are five dynamic women, businessmen and warriors, who run their companies together, and fight with their space ships and weapons in the universe for the common good. Their purpose is to protect the planet earth and its people. The Earth is the their mother, the Moon their aunt and the countries their daughters. Each with her own beauty and her own personality. So special, so different from each other but so unique and exciting. Will they manage to break down any obstacle in front of them to save humanity? A fiction story for youngers and olders ... A very beautiful story inspired by a child's soul full of imagination and mood for playing.

 • cover

  Περιπέτεια στη Σπάρτη Δυο αδερφές ξεκινούν να πάνε στη Σπάρτη μα κάτι συμβαίνει στη διαδρομή. Μόλις φτάσουν στον προορισμό τους αρχίζουν τα μυστήρια. Γιατί η παράξενη κυρία ενδιαφέρεται για ένα μνημείο; Γιατί έχει παράξενη συμπεριφορά; Μήπως είναι UFO? Μήπως είναι φάντασμα; Θα καταφέρουν άραγε οι δυο αδερφές να ξεσκεπάσουν την υπόθεση. Αστυνομική χιουμοριστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους. Θα διασκεδάσετε πολύ, εγγυημένα!

 • cover

  Αυτό το βιβλίο είναι μία μίνι έκδοση που εστιάζεται στην επανάληψη του ονόματος του Θεού μέσα από ένα μάντρα, την Κάρμα Γιόγκα και την εξάλειψη του εγώ Τα θέματα του βιβλίου είναι παρμένα από το βιβλίο μου ‘Η Τέχνη να Ζεις Συνειδητά την Στιγμή’. Ως εκ τούτου όσοι το έχετε ήδη αγοράσει δεν χρειάζεται να αγοράσετε αυτό το βιβλίο. Τα βιβλία μου είναι προσανατολισμένα στην πρακτική άσκηση, αφού μόνο μέσω της άσκησης μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τον αληθινό μας Εαυτό (Συνειδητότητα, Πνεύμα, Είναι) και την ενότητα μας με τον Θεό. Το θεϊκό μας Είναι ή Εαυτός είναι ένα και το αυτό με τον Θεό και ως εκ τούτου γνωρίζοντας τον αληθινό μας Εαυτό γνωρίζουμε τον Θεό. Η συνειδητοποίηση του αληθινού μας Εαυτού και η εδραίωση μας σε Αυτόν είναι ο σκοπός που γεννηθήκαμε σ’ ένα ανθρώπινο σώμα. Με την πλήρη διάλυση του εγώ και την ταύτιση μας με το θεϊκό μας Είναι ελευθερωνόμαστε από πόνο και δυστυχία και βιώνουμε την ελευθερία, πληρότητα, ειρήνη και ευδαιμονία του Θεού. Το βιβλίο αυτό είναι επικεντρωμένο στην επανάληψη του ονόματος του Θεού, την ανιδιοτελή υπηρεσία αφιερωμένη στον Θεό (Κάρμα Γιόγκα) και στην εξάλειψη εγωϊκών τάσεων με το όνομα του Θεού και την προσευχή. Εύχομαι οι γνώσεις που δίδονται στο βιβλίο να σας εμπνεύσουν και να σας βοηθήσουν να ζείτε συνειδητά και με επίγνωση του θεϊκού σας Εαυτού (Είναι, Συνειδητότητα) και να ελευθερωθείτε από τις εγωϊκές τάσεις, επιθυμίες προσκολλήσεις και αδυναμίες.

 • cover

  Bradley is a little boy who, along with his friends, his dog, and his twin sisters, gets involved in the most incredible adventures. Their bad classmates “the trolls” get in their way. New things happen to his friends and family and so all the children grow up together and every time they discover and learn new things.

 • cover

  Ο BRADLEY ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ Ο Bradley είναι ένα μικρό αγόρι που μαζί με τους φίλους του, τον σκυλάκο του, και τις τρίδυμες αδερφές του όλο μπλέκουν στις πιο απίθανες περιπέτειες. Οι κακοί συμμαθητές τους οι τρολς μπαίνουν στο δρόμο τους. Νέα πράγματα συμβαίνουν στους φίλους και την οικογένεια του και έτσι όλα τα παιδιά μαζί μεγαλώνουν παρέα και κάθε φορά ανακαλύπτουν και γνωρίζουν καινούρια πράγματα.

 • cover

  A book about helping you get self confidence as race car driver and avoid the traps so you can feel physically and mentally healthy ans sure and confident about yourself.

 • cover

  Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα αρχοντικό στο ιστορικό κέντρο του Μιχάλοβτσε. Η αναφορά ενός ευγενούς κτιρίου στην περιοχή αυτή χρονολογείται από τον 13ο αιώνα. Το αρχοντικό έχει υποστεί αρκετές ανακατασκευές, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί τόσο μπαρόκ όσο και κλασικιστικά αρχιτεκτονικά στοιχεία. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι το τέλος της Αυστροουγγρικής μοναρχίας, το αρχοντικό κατοικήθηκε από την οικογένεια Sztáray. Στην ιστορία αυτή, η χαμένη κόμισσα Αμαντίλ αναζητά την ειρήνη της, αλλά δεν μπορεί να τη βρει εδώ και αιώνες. Η ατυχία την οδηγεί στο αρχοντικό στο Μιχάλοβτσε, όπου αρχίζει την αναζήτηση του σωστού μονοπατιού που θα την οδηγήσει εκεί όπου ανήκουν όλες οι χαμένες ψυχές. Για άλλη μια φορά ο συγγραφέας χρησιμοποίησε την αρχή του μυστηρίου και των παραφυσικών φαινομένων, τα οποία είναι συνυφασμένα με την καθημερινή πραγματικότητα. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, τέθηκε μια ερώτηση στον συγγραφέα: πώς είναι δυνατόν να γράφει κανείς τόσες μυστηριώδεις ιστορίες από το περιβάλλον του; Ο συγγραφέας απάντησε αμέσως: Δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργεί ολόκληρο το σύμπαν. Αλλά όταν κοιτάτε μπροστά σας, βλέπετε ένα αρχοντικό, ένα κτίριο. Αλλά βλέπω όλη την ιστορία. Και έτσι δημιουργούνται όλες οι δουλειές μου.

 • cover

  Μια μέρα μπορεί να σημαίνει μια αιωνιότητα για κάποιον. Όλα γύρω μας δημιουργούν αναμνήσεις που μπορούν να μας κάνουν ευτυχισμένους αλλά και δυστυχισμένους. Μερικές φορές αυτές οι ζωντανές αναμνήσεις γίνονται εφιάλτης και κόλαση επί της γης στη ζωή μας. Ακολουθεί μια απόδραση από αυτήν την αποτυχημένη ζωή και μερικές φορές μπορεί να τελειώσει τραγικά. Αλλά δεν θα ξεφύγουμε ποτέ από τον εαυτό μας και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τέτοια εξόρυξη. Τέλος, μπορούμε να αλλάξουμε ώστε στη συνέχεια να αλλάξουμε τον κόσμο γύρω μας προς το καλύτερο. Είναι ένας πιο δύσκολος τρόπος. Πρέπει να αποφασίσουμε μόνοι μας. Εάν μας δοθεί αυτή η ευκαιρία λήψης αποφάσεων, πρέπει να αποφασίσουμε γρήγορα. Τότε δεν υπάρχει επιστροφή.