Αυτοέκδοση ebook: Δημοσιεύστε το βιβλίο σας δωρεάν

Μέσω του easywriter.gr έχετε τώρα την ευκαιρία να εκδώσετε το δικό σας βιβλίο και να το προσφέρετε στο ευρύ αναγνωστικό κοινό!

Το easywriter.gr παρέχει στους συγγραφείς μια πλατφόρμα διακίνησης βιβλίων και ιδεών. Πάνω από όλα παρέχει ένα φιλικό περιβάλλον, στο οποίο οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται τα έργα τους με ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς να διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα ή να δεσμεύει τους δημιουργούς. Αποτελεί μια κοινότητα διαδραστική, μέσα στην οποία έχετε τη δυνατότητα να διερευνήσετε τις δυνατότητες και την αποδοχή του έργου σας, να το βελτιώσετε μέσω των υπηρεσιών που προσφέρουμε, να το διαφημίσετε όπως του αρμόζει και να το διαθέσετε ορίζοντας τη δική σας τιμή ή ακόμα και δωρεάν! Με λίγα λόγια, στο easywriter.gr γίνεστε εκδότες του δικού σας βιβλίου!

Και βέβαια, η εγγραφή και η δημοσίευση του έργου σας στο easywriter.gr είναι εντελώς δωρεάν! Από την πρώτη κιόλας στιγμή, για όσα έργα θέλετε και για πάντα!

Το easywriter.gr, έχει διασφαλίσει τη συνεργασία ενός ευρέως δικτύου δημοφιλών sites και ΜΜΕ, εγγυώμενο τη μαζική συρροή επισκεπτών στη σελίδα του και τη διάθεση του έργου σας σε χιλιάδες εν δυνάμει αναγνώστες! Εκμεταλλευτείτε αυτή τη δυνατότητα στο έπακρο, συνδράμοντας και εσείς οι ίδιοι στην προώθηση του έργου σας με κάποιες αποτελεσματικές κινήσεις (για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας: εδώ).

Επιπλέον, το easywriter.gr καινοτομεί και στη διαδικασία απόδοσης των κερδών σας! Η πληρωμή από τις πωλήσεις σας πραγματοποιείται αυτόματα και άμεσα, μέσω της υπηρεσίας του PayPal! Όταν κάποιος αναγνώστης πληρώσει και κατεβάσει το έργο σας, το ποσό που σας αναλογεί καταφτάνει στον PayPal λογαριασμό σας αμέσως και χωρίς αναμονή! Η διαδικασία της πληρωμής σας είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και αξιόπιστη, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ελέγχετε το ποσό που έχετε συγκεντρώσει από τις πωλήσεις, πηγαίνοντας στο προφίλ σας!

Αν, πάλι, προτιμάτε να διαθέσετε το έργο σας στο κοινό, δωρεάν, ώστε να μεγιστοποιήσετε τη διάδοσή του, το easywriter.gr είναι η ιδανική πλατφόρμα για εσάς! Με σταθερή ροή επισκεπτών, εύχρηστη διαδικασία κατεβάσματος των αρχείων, χωριστές σελίδες και λίστες με τα δημοφιλέστερα έργα που διατίθενται δωρεάν και, φυσικά, αδιάλειπτη υποστήριξη σε οποιοδήποτε αίτημά σας, το easywriter.gr εγγυάται ότι το έργο σας, θα προβληθεί όπως του αρμόζει!

Δημοσιεύστε λοιπόν το βιβλίο σας, το διήγημά σας, την ποιητική συλλογή σας ή το άλμπουμ σας μέσα σε λίγα λεπτά! Μέσω του easywriter.gr έχετε τώρα την ευκαιρία να γίνετε μέλος μιας δυναμικής κοινότητας συγγραφέων και αναγνωστών.

Αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία δημοσίευσης μπορείτε να βρείτε εδώ!